Pages

PTC

ASDASD

18 Eylül 2013 Çarşamba

Goomasss Eğitim Kiti





Merhaba Arkadaşlar

Şimdi İlk olarak Goomass Eğitim Kitini Size Kısaca Anlatayım...


"Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu ürün ciddi anlamda evden para kazanmak isteyen kişi için kendisine rehber olabilecek bir üründür. Ancak satış ortaklığında gerek ürün pazarlama konusunda gerekse pazarlamayı düşündüğünüz ürünü nerede veya nasıl pazarlayıp pazarlamamanız gerektiğini en ince ayrıntılarıyla yer veren bir eğitim kiti ve bu işi gerçek manada kazanmak isteyenlerin rehberidir diyebilirim."


     Ben bu seti aldım ve kullanıyorum.. Bu işte çok ilerledim. Henüz çok miktarda kazanmaya başlamasamda ufaktefek kazanmaya başladım. Sitede göründüğü gibi kitap vermiyorlar. Ödemeyi yapıyorsun sonra programı bilgisayarına indirip, kullanıcı adı ve şifrenle giriyorsun.. Üstelik bonus hediyeleride var...

Bonus Hediyeler: Adwords İndirim Kuponu, Websitesi Kurma Rehberi,Seo Rehberi gibi...

Bu şekilde bir programları var

Goomass eğitim kiti bu zamana kadar internet üzerinde görmüş olduğunuz en iyi eğitim kitidir bundan son derece emin olun...


Goomass Eğitimi'ni Diğer Eğitimlerden Ayıran Faktörler Neler?

1-)Goomass eğitim kiti'nde özellikle yeni başlayanlar için başlangıç yol haritası başlığı altında ince bilgilere yer verilmektedir.Her bilginin sırası belli ve herhangi bir karışıklığa sebebiyet vermez.
2-)Evden para kazanma konusunda konuların diziliş şekli hem yeni başlayanlara hemde bu işi profesyonelce zaten yapanlar adına bir kılavuz niteliği taşır.
3-)Diğer eğitim kitlerinde genelde evden para kazanmak isteyenler için sadece tek bir kaynaktan örneğin sadece clickbank yada xticaret'le ilgili satış ortaklığı eğitimi verilirken goomass eğitim kiti'nde ise xticaret,clickbank,amazon vs satış ortakları sistemleri üzerinde çokça durulmuştur.
4-)Sadece satış ortaklığı konusunda değil daha birçok evden para kazanma yöntemlerini içeren bilgilere yer verilmiştir.
5-)Size sunulan bu eğitim kiti bir pdf formatında bir e-kitap değil.Aksine 600 sayfalık + yaklaşık 180 dakikanın üzerinde videolu eğitimlere yer verilen, sürekli güncel bilgiler içeren, gerektiğinde kolayca goomass 'ın resmi sitesinden indirilebilen eşsiz içeriğe sahip bir eğitim kitidir.
6-)Özellikle SEO-SEM konularında verilen stratejilerin 4te 1ini dahi internet ortamında toplamak baya bir zaman alacağından goomass eğitim kiti'n de hazır ve ayrıntılı bir şekilde yer verilmiştir.
7-)Seçtiğiniz ürünlerle ilgili satışlarınızı gerçekleştirmek adına size verilen referans linklerini goomass yazarlarının size sunduğu özel kodlamalarla satış ortaklığınızı en verimli bir şekilde yapma imkanını sağlar.
8-)Clickbank gibi yabancı affiliate ağlarından hiçbir ingilizce bilginiz olmasa dahi satışlarınızı nasıl ingilizce affiliate ağlarında başarılı bir şekilde gerçekleştirileceği detaylı bir şekilde sizlere anlatılır.
9-)Hatta web sitesine sahip olmak isteyen kullanıcılar host paketi alma konusunda hostmonster.com'dan goomass'ı referans göstererek alırlarsa ücretsiz web sitesi kurulumu ve tasarımına ücretsiz sahip olurlar.


DEDİĞİM GİBİ SABREDERSEK VE AZİMLE ÇALIŞIRSAK BELKİ 1 GÜN BİNLERCE LİRA KAZANABİLİRİZ...

Bu işe adım atmak isteyen arkadaşlar buradan ürünü inceleyebilir.Satış ortaklığına adım atarak sizde kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.
ARKADAŞLAR SİZDE GOOMASS HAKKINDA DAHA FAZLA
BİLGİ ALMAK İSTİYORSANIZ BURAYA TIKLAYARAK SİTESİNE GİRİP BAKMAK YETERLİ OLACAKTIR...

YOK BEN SİTEYE GİRMEDEN BİLGİ ALMAK İSTİYORUM DİYENLERDE ALTTAKİ VİDEOYU İZLEYEBİLİRLER...



0 yorum:

Yorum Gönder