Pages

PTC

ASDASD

19 Eylül 2013 Perşembe

Satış Ortaklığı Sistemi

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere "satış ortaklığı" hakkında en çok bilinmesi gerekenleri ve bu sistemin nasıl işlediği hakkında bilgi vereceğim..
Hemen vakit kaybetmeden anlatmaya başlayım...
Türkçe adıyla "Satış Ortaklığı Sistemi" yani "Affiliate Marketing" bir ürüne ortak olma gibi bir anlam taşıyor. Bu sistemi oluşturan 4 temel öğe vardır..

  • Sağlayıcı
  • Satıcı
  • Alıcı
  • Ürün
Bu satış ortaklığında sağlayıcı ürünü piyasaya süren oluyor. Satıcı olan ise biziz. Tamda bizden bahsediyor. Sağlayıcı ürünü sağlar(bulur) ve satış ortaklarının o ürünü satmasını bekler. Alıcı ise bizim satış ortağı olduğumuz ürünü alan kişidir. Satış ortağı olduktan sonra bize bir link verilir. Biz bu linki çeşitli yerlere dağıtırız ve alıcı bu linke tıklayarak ürünü alır.
İşte "Satış Ortaklığı Sistemi" bu 4 ana unsurun birleşmesiyle ve bizim (yani satıcının) o ürünü satmasıyla gerçekleşmiş oluyor.

Satış ortaklığı sistemine sizinde girebilmeniz için herhangi bir firma olmanız gerekmiyor. Bu bizim açımızdan en güzel özelliktir.

Sadece yapılması gereken satış ortaklığı sistemi ile çalışan alışveriş sitelerine kayıt olup o linki dağıtmak ve para kazanmaya başlamak.

X Ticaret bu sitelerden birisidir. BURAYA tıklayarak X ticaret konusuna bakabilirsiniz arkadaşlar. 










0 yorum:

Yorum Gönder